Katso myös valtakunnallisen Kohtuusliikkeen sivusto

Kaikki kohtuullisemmasta elämästä kiinnostuneet ihmiset ja järjestöt ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme. Emme ole yhdistys, vaan erilaisista ihmisistä koostuva verkosto, joka pyrkii yhteistyössä tekemään maailmasta ja Kymenlaaksosta paremman paikan.

Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kohtuus ( ät ) kohtuuskymenlaaksossa.net voit liittyä mukaan sähköpostilistallemme. Tiedotamme tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista sähköpostitse. Tulemalla mukaan tapaamisiin pääset parhaiten suunnittelemaan tulevaa toimintaa.

Järjestämme tapaamisia n. kerran kuukaudessa (paitsi kesällä), luentoja, kansankeittiöitä ja muuta toimintaa. Etusivulta näet kohtuustapaamiset ja muut kaikille avoimet tapahtumamme. Meillä on myös Facebook-sivu, josta voit käydä tykkäämässä ja jonka julkaisuja voit jakaa kavereillesi.

Keskustelufoorumi

Emme pidä enää omaa keskustelufoorumia, mutta rekisteröitymällä Kohtuusliikkeen sivustolle osoitteessa https://www.kohtuusliike.fi pääset keskustelemaan Kymenlaakson ja koko Suomen kohtuusihmisten kanssa.

Yhteisöviljely

Olemme perustaneet kaupunkikasvimaan Kotkan Katariinaan. Jos olet kiinnostunut yhteisöviljelystä, ota yhteyttä sähköpostilla kohtuus (ät) kohtuuskymenlaaksossa.net ja kerro kiinnostuksestasi tai soita/tekstaa numeroon 0413101901. Kaupunkikasvimaalla on myös oma Facebook-sivu.

Jos haluat perustaa yhteisöviljelmän johonkin päin Kymenlaaksoa, ota yhteyttä meihin, niin jaamme mielellämme omia kokemuksiamme ja autamme sinua mainostamaan viljelmää.

Kansankeittiö

Pidämme omalla vuorollamme kansankeittiöitä. Kansankeittiössä kokataan yhdessä ja tarjotaan vegaanista kasvisruokaa omakustannushintaan. Kansankeittiöitä järjestetään joka kuukauden ensimmäinen lauantai (paitsi kesällä). Lisätietoa keittiöistä saat Koko Kotkan Keittiön Facebook-sivulta.