Katso myös valtakunnallisen Kohtuusliikkeen sivusto

Tervetuloa!

Kohtuus Kymenlaaksossa -liike yhdistää ihmisiä ja järjestöjä toimimaan kohtuullisemman tulevaisuuden puolesta. Kohtuus on todellinen vaihtoehto talouskasvusta ja fossiilienergiasta riippuvaiselle nykyiselle järjestelmälle. Lue lisää aiheesta näiltä sivuilta ja tule mukaan joukkoomme! Tehdään yhdessä parempi maailma meille kaikille.

Elokapina nousi kansaiväliseen tietoisuuteen marraskuussa 2018 suoritettuaan ensimmäiset protestinsa Iso-Britannian hallitusta vastaan. Liike sai välittömästi huomiota niin mediassa kuin kansalaistenkin parissa. Tästä innoittuneena ihmiset eri puolilla maailmaa alkoivat järjestämään toimintaa omissa kotimaissaan. Vain muutamassa kuukaudessa Elokapina levisi yli 20:neen eri maahan.

Liikkeen toiminnan ensimmäinen aidosti kansainvälinen tapahtuma on 15.-21.4. järjestettävä kansainvälinen kapinaviikko. Kapinaviikolla Elokapinan haarat eri puolilta maailmaa liittyvät laajamittaiseen kansalaistottelemattomuuden aaltoon. Viikon tapahtumat ovat kauttaaltaan rauhanomaisia ja osallistumiskynnyksen on tarkoitus olla matala kaikille halukkaille iästä tai terveydentilasta riippumatta.

Lisätietoa osoitteessa https://extinctionrebellion.fi/