Katso myös valtakunnallisen Kohtuusliikkeen sivusto

Tervetuloa!

Kohtuus Kymenlaaksossa -liike yhdistää ihmisiä ja järjestöjä toimimaan kohtuullisemman tulevaisuuden puolesta. Kohtuus on todellinen vaihtoehto talouskasvusta ja fossiilienergiasta riippuvaiselle nykyiselle järjestelmälle. Lue lisää aiheesta näiltä sivuilta ja tule mukaan joukkoomme! Tehdään yhdessä parempi maailma meille kaikille.

Vaalit lähestyvät ja nyt on aika vaikuttaa ehdokkaisiin, jotta politiikan suunta muuttuisi kestävämmäksi. Kohtuusliike on julkaissut omat vaaliteesinsä ja pyrkii saamaan mahdollisimman paljon ehdokkaita kaikista puolueista ja vaalipiireistä niiden taakse.

Kohtuusliikkeen vaalisivulla eduskuntavaaliehdokkaat voivat tehdä kohtuuslupauksen, jolla he sitoutuvat kohtuuden vaaliteeseihin. Sivulta näet myös listan kohtuuslupauksen antaneista ehdokkaista.

Jaa linkkiä https://www.kohtuusliike.fi/vaalit-2019/ kaikille tuntemillesi ehdokkaille ja vaikuttamisesta kiinnostuneille.

Voit myös osallistua Suomen Luonnonsuojeluliiton ilmastovaalikampanjointiin. Kampanjaan voi liittyä vapaaehtoiseksi tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/RO92PKl6TPP049s33